KÜLTÜR SANAT
Giriş Tarihi : 18-03-2024 16:14

Sevcan Orhan coşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan muhteşem bir konser verdi.

Sevcan Orhan coşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen vatandaşlar için renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Antalyalılar farklı sanatçılarla buluşma fırsatı buluyor ve Ramazan ayının keyfini çıkarıyor. Etkinlikler kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan Antalyalılara muhteşem bir konser verdi.

Sevcan Orhan'ın sahne performansı, etkileyici repertuarı ve sıcak sohbeti ile izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Sevcan Orhan en sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Coşkuyu eksik etmeyen ve sahne performansına eşlik eden vatandaşlar telefonların ışıklarıyla flaş şovu yaptı. Etkinlik kapsamında önceki akşam düzenlenen Burdurlular gecesi de yoğun ilgi gördü. Antalyalılar Burdurlular gecesi ile yöresel müzik dinlemenin keyfini yaşadı.

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri, Antalyalı vatandaşlara müzikten sahne oyunlarına, çocuklar için özel aktivitelere kadar geniş bir yelpazede etkinlikler sunuyor. İftar sonrası, Karaalioğlu Parkı'nda kurulan Ramazan çarşısı ve etkinlik alanında toplanan vatandaşlar, hem alışveriş yapma imkanı bulup hem de farklı kültürel gösterilerle buluşuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler, Ramazan boyunca devam edecek. Vatandaşlar çeşitli etkinlikler ile Ramazan ayını dolu dolu geçirecek.

Gazete AntalyaGazete Antalya