Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız”

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.

POLİTİKA - 05-05-2024 16:43 291 kez okundu.

Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız”

Yerel yönetimlerde görev alan belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin hizmeti esas alarak çalışmalar yapmaları gerektiğini söyleyen Durmaz, seçim sürecinde Antalya’nın sorunlarının çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

“Huzurlu ve güvenilir şehirler için belediyelerin yapacağı çok hizmet vardır”

Açıklamasında Durmaz, “Vatandaşa hizmet etmek, yerel yönetimlerin görevlerinin başında gelmektedir. Yerel yöneticiler, belediyelerin hizmet için var olduklarını bilerek çalışmalarını yapmalıdırlar. Şehirlerimizin huzurlu ve güvenilir hale gelmesi için belediyelerin yapacağı çok hizmet vardır. Her ilçemizin, her mahallemizin daha iyi bir hizmetle tanışması için yerel yönetimlerde görev alan belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri halkın kendilerine vermiş olduğu mesuliyet ve yetkileri adaleti merkeze alarak yerine getirmeli, vatandaşların hizmet beklentilerini karşılamalı, yeni yatırımlar ve yeni hizmetler için gayret etmeyi sürdürmelidirler.” dedi.

“Yerel yöneticiler her vatandaşın fikir ve düşüncesine saygı göstermelidir”

Antalya merkez ve ilçelerinde çözülmesi gereken onlarca sorun olduğunu dile getiren Durmaz, “Yerel yöneticiler Antalya’ımızı daha nezih, daha müreffeh bir şehir haline getirmenin kaygısını taşımalı; hiç kimseyi dışlamadan, hiçbir hemşehrimizi karşılarına almadan her vatandaşımızın fikir ve düşüncesine, inanç ve kültürüne saygı göstererek çalışmalar yapmalıdırlar. Belediyelerde amaç, siyasi ideoloji değil, hizmet olmalıdır. Antalya’mızda merkez ve ilçelerde çözülmesi gereken onlarca sorun vardır. Trafik, ulaşım, otopark, kırsal bölge yolları, kent içi kavşak düzenlemeleri, raylı sistem hatları, içme suyu üretim tesisleri, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yapımı ve yaygınlaştırılması gibi çözülmeyi bekleyen sorunlar vardır. Bu ve benzeri onlarca sorunun çözümü için seçim öncesi halka verilen sözler unutulmamalı, bu söz ve vaatlerin tümü yerine getirilmelidir.” şeklinde konuştu.

“Verilen söz ve vaatlerin ve uygulanması gereken projelerin takipçisi olacağız”

Seçimde verilen söz ve vaatlerin takipçisi olacaklarını vurgulayan Durmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı olarak seçim süreçlerinde vatandaşımıza ve şehrimize hizmet için verilen söz ve vaatlerin ve uygulanması gereken projelerin takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz.” 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Düzen, ‘Bu bir imdat çağrısıdır’

Düzen, ‘Bu bir imdat çağrısıdır’

09-05-2024 - POLİTİKA

Refah-Yol Hükümetinin İlk İcraati Emekçiye Zam!

Refah-Yol Hükümetinin İlk İcraati Emekçiye Zam!

01-05-2024 - POLİTİKA