Düzen: “Sagiv Jehezkel Antalyasporla ilişiği kesilmelidir...”

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Antalyaspor'un İsrailli Yahudi futbolcusu Sagiv Jehezkel attığı golden sonra el bileğindeki terör devleti İsrail propagandası içeren yazıyı kameralara göstermesi ve Antalyaspor da resmi hesabından bunu yayınlamasına tepkisini gösterek; “Sagiv Jehezkel’i Antalyasporla ilişiği kesilmelidir ve behemehal yargı önüne çıkarılmalıdır” dedi.

GÜNDEM - 14-01-2024 15:11 323 kez okundu.

Düzen: “Sagiv Jehezkel Antalyasporla ilişiği kesilmelidir...”

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Antalyaspor'un İsrailli Yahudi futbolcusu Sagiv Jehezkel Siyon yıldızlı, 100. güne ve 7 Ekim'e vurgu yapan notu ekrana göstermesi ve Antalyaspor da resmi hesabından bunu yayınlamasına tepkisini gösteren mesajyayımladı. 

Düzen, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Antalyaspor'un Trabzonspor karşısında bulduğu beraberlik golünü İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel attı.  Siyonist S.G attığı golden sonra el bileğindeki terör devleti İsrail propagandası içeren yazıyı kameralara gösterdi. Yazıda 7 Ekim 2023 gününe dikkat çekilmesi ve davut yıldızının bulunması, asla kabul edilebilecek bir durum değildir. Gazze'de on binlerce insan katledildi, tek mesaj yok, 7 Ekim'in propagandasını yapıyorlar ülkemizde. Bu siyonistin Antalyasporla hemen şimdi ilişiği kesilmelidir ve behemehal yargı önüne çıkarılmalıdır.” 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ara bulucuya başvuru sayısı 169 bini aştı

Ara bulucuya başvuru sayısı 169 bini aştı

09-05-2024 - GÜNDEM

IBAN'ını başkasına kullandıranlar dikkat! Hapis cezası riski

IBAN'ını başkasına kullandıranlar dikkat! Hapis cezası riski

26-04-2024 - GÜNDEM