Eğitim Bir Sen’den AGC Başkanı Taş’a ziyaret

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve Yönetim Kurulu üyeleri Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen İdris Taş’ı makamında ziyaret etti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI - 10-11-2021 22:25 478 kez okundu.

Eğitim Bir Sen’den AGC Başkanı Taş’a ziyaret

Antalya basınına övgü
Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Antalya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Merdun, Kepez İlçe Başkanı Abdullah Başar, Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Şevket Altun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, yeni Başkanı İdris Taş’a ve Yönetim Kurulu’na 3 yıllık görev süresinde başarı dileklerinde bulundu. Eyüp Bülent Miran, Antalya’nın ülke ve dünya gündeminde tanınmasında basının büyük rolü olduğunu belirterek Antalya basınına övgüler yağdırdı.
 
Dördüncü kuvvet rolünde
Basının kamusal bir görev icra ettiğini belirten Miran, “Basın, insanların doğru bilgi alması, günlük olaylardan haberdar olması, dünyada olup bitenlerin farkına varabilmesi için gerekli ve önemlidir. Objektif, özgür ve mesleğin ahlak kurallarına uyan bir basın, demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biridir ve demokrasilerde yasama, yürütme ve yargı güçlerinden sonra “dördüncü kuvvet” olarak kabul görmüştür” dedi.
 
Taş, Eğitim Bir Sen Yönetimi’ne teşekkür etti
Eğitim Bir Sen’in sendikal çalışmaları hakkında bilgi veren Eyüp Bülent Miran, basının sendikal çalışmaların aktarımında önemli bir rol üstlendiğinin de altını çizdi. Miran, AGC Başkanı İdris Taş’ın görev süresi boyunca gazetecilerin hakları ve beklentileri adına önemli işlere imza atacağını umduğunu belirtip çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Taş ise ziyaretlerinden ötürü Eğitim Bir Sen üyelerine teşekkür etti. Sendika üyeleri ve Başkan Taş toplu fotoğraf ile anı ölümsüzleştirdi. Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretten sonra Basın müzesini gezdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kardeş Ülke Azerbaycan'a EGİAD Çıkarması

Kardeş Ülke Azerbaycan'a EGİAD Çıkarması

07-05-2024 - SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

Kardeşlik Protokolü’nün  20. Yılı Nürnberg’de Kutlandı

Kardeşlik Protokolü’nün 20. Yılı Nürnberg’de Kutlandı

05-05-2024 - SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI