Erdoğan imzaladı! Gece yarısı atamalar yapıldı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları yürürlüğe girdi. Söz konusu karar göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığı başta olmak üzere çok sayıda atama yapıldı

GÜNDEM - 07-01-2024 03:48 95 kez okundu.

Erdoğan imzaladı! Gece yarısı atamalar yapıldı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre bazı önemli görev değişiklikleri gerçekleşti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINA YENİ ATAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddelerine göre Yavuz Selim Kıran'ın getirildiği duyuruldu.

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCILIĞINA O İSİM ATANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin ilgili maddelerine istinaden Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Abdulkadir Polat'ın atandığı bildirildi.

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GÖREVDEN ALINDI

Üstelik, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü ve ek 1'inci maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin ilgili maddeleri gereği, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in görevden alındığına dair bir duyuru yer aldı. Yüksek'in yerine ise Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Semih Ekercin'in atandığı açıklandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ara bulucuya başvuru sayısı 169 bini aştı

Ara bulucuya başvuru sayısı 169 bini aştı

09-05-2024 - GÜNDEM

IBAN'ını başkasına kullandıranlar dikkat! Hapis cezası riski

IBAN'ını başkasına kullandıranlar dikkat! Hapis cezası riski

26-04-2024 - GÜNDEM