​Konyaaltı Belediyesi Hobi Festivali başlıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 29-30 Eylül günleri gerçekleştirilecek olan Antalya Konyaaltı 3.Hobi Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandıklarını söyledi.

MAGAZİN - 26-09-2018 23:33 864 kez okundu.

​Konyaaltı Belediyesi Hobi Festivali başlıyor
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Antalya Konyaaltı Hobi Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Antalya Konyaaltı Hobi Festivali’nin Türkiye’de ilk olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 29-30 Eylül günlerinde, Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenleyecekleri Antalya Konyaaltı 3. Hobi Festivaline bu yıl 50 hobi grubunun katılacağını bildirdi. Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Muhittin Böcek, her yıl olduğu gibi bu yıl da hobi sahibi binlerce insanı bu festivalde buluşturacaklarını söyledi.
50 HOBİ KULÜBÜ BU FESTİVALDE
Bu etkinlikle amaçlarının hobi sahibi insanları bir araya getirerek Antalya’nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak olduğunu ifade eden Muhittin Böcek şöyle konuştu;  “Türkiye'nin en geniş katılımlı hobi festivalini düzenliyoruz. Burada amacımız hobi sahibi insanları bir araya getirerek, Antalya'nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak. 50 farlı hobi kulübünün yer aldığı festival ile Türkiye’de bir ilki yapıyoruz.  Bu hafta sonu her hobi sahibi vatandaşımızın kendisini özel hissedeceği bir etkinliğe imza atıyoruz. 29-30 Eylül günlerinde Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm Antalyalıları davet ediyorum. ”
Başkan Muhittin Böcek, festivale katılacak olan kulüplerden bazılarını şu şekilde sıraladı: Türk Hava Kurumu model uçak yapımı ve uçak simülasyon gösterisi, okçuluk kulübü ok atma yarışları, dalış, kayak, triatlon, bisiklet, kamp ve dağcılık sporu workshopları, klasik otomobil, vosvos, klasik 124 ve motosiklet sergileri yapılacak. Ayrıca antika radyo sergisi, pul koleksiyonu sergisi, fotoğraf çekim workshopları, zumba gösterisi, modern dans ve engelsiz yaşam derneği ritim konseri.
Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2018’e katılan kulüplerin gerçekleştireceği aktivitelerden bazıları ise şöyle: Murat 124 Otomobil Sergisi, Nostaljik Jawa Motorsikletleri Sergisi, Klasik Otomobiller Sergisi, Vosvos Otomobil Sergisi, Chooper, Scooter, Enduro ve Yol Motorsikleri Sergisi, Enduro Motorsiklet Yarışı, Off-Road Özel Seyirci Etabı
Antalya Konyaaltı Hobi Festivali 29-30 Eylül günleri, 10.00 ile 20.00 saatleri arasında tüm Antalyalıların ziyaretine açık olacak.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yılın stresini attılar

Yılın stresini attılar

19-06-2023 - MAGAZİN

Konyaaltı Uluslararası Kısa Film Festivali’ne yoğun ilgi

Konyaaltı Uluslararası Kısa Film Festivali’ne yoğun ilgi

05-02-2023 - MAGAZİN