POLİTİKA
Giriş Tarihi : 28-01-2024 22:10   Güncelleme : 28-01-2024 22:16

AKP'li belediye iş başında! Hedef Saadet Partisi adayının pankartları

AKP yönetiminde olan Elazığ Belediyesi gece yarısı Saadet Partisi'nin adayının bulunduğu pankartlarını indirdi.

AKP'li belediye iş başında! Hedef Saadet Partisi adayının pankartları

AKP iktidarı yerel seçimlerde rakibi olarak gördüğü Saadet Partisi adaylarının pankartlarına bir tahammül edemiyor.

AKP'ye bağlı Elazığ Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri, zabıta kontrolünde hareket ederek, Şehir merkezinde bulunan Saadet Partisi adayının pankartlarını gece yarısı indirdi. 

Elazığ Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen AKP’li Şahin Şerifoğulları’nın ise kent merkezinde birçok noktadaki pankartlarına ise dokunulmaması dikkat çekti.

"PROBLEMLERİ BU ŞEKİLDE ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bu duruma tepki gösteren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, şehirdeki sorunlara dikkat çekerek, “Yol boyunca üst geçitlerde yani kamusal alanlarda Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğullarının seçim pankartları asılı dururken, bizim özel alanda bulunan apartman izni ve ayrıca apartman kararı ile astırdığımız 3 adet posterimizi söktürmelerini kınıyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Öyle sanıyorum ki neredeyse tüm mahallelerde bulunan yollardaki çukurları, merkezdeki harabe binaları, suları sürekli kesilen mahalleleri, 30 bin kayıtlı işsiz gencin problemlerini, bu şekilde örtmeye çalışıyorlar. Kim ne yaparsa yapsın işsizlikle, geçim sıkıntısıyla, evsizlikle, sürekli kesilen sularla, delik deşik asfaltlarla boğuşan hemşehrilerimiz için canla başla çalışacağım.

Kamuoyu ile paylaştığımız 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı olmak üzere 50 projeyi hayata geçirerek inşallah Elazığ’ı bölge lideri konumuna taşıyarak hemşehrilerimizin kaynaklarını hemşehrilerimize kazandıracağım. Elazığ Belediyesi birilerinin birilerine hediye edeceği bir il asla değildir. Bundan dolayıdır ki seçim çalışmalarımıza daha büyük bir kuvvet ve özveriyle çalışacağımızı ifade ediyor, hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diye konuştu.

KAYNAK: www.milligazete.com.tr

Gazete AntalyaGazete Antalya