DÜNYA
Giriş Tarihi : 16-01-2024 01:37

Beyaz Saray'dan Gazze'deki katliama üstü kapalı destek!

Katil İsrail'in destekçisi ABD'den tepki çeken bir açıklama geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby yaptığı açıklamada Filistin'deki masum sivillere yönelik saldırıların durdurulmasını değil, sadece daha düşük yoğunluklu yapılmasını istediklerini duyurdu.

Beyaz Saray'dan Gazze'deki katliama üstü kapalı destek!

Katil İsrail'in Filistin halkına yönelik soykırımı sürüyor. On binlerce çocuk kadın ve yaşlı katil rejimin bombaları altında şehit oluyor. 

Siyonist İsrail'in saldırılarına dünyanın dört bir yanından tepkiler gelirken Amerika yönelik dünya tepki gösterirken Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby'nin yaptığı açıklama ABD'nin Filistin halkına yapılan soykırımı desteklediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA

Kirby, CBS televizyonundaki "Face the Nation" programında yaptığı açıklamada, Gazze'yi hedef alan saldırıları değerlendirdi. Kirby, işgal rejimi ile görüşüldüğünü dile getirerek saldırıların durdurulması yerine  daha düşük yoğunluklu saldırı yapılmasını istediklerini belirtti.

Kirby söz konusu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bakın, her askeri harekatta aşamalardan geçilir ve  Hamas liderliği üzerinde baskı kurdukça bir sonraki mantıklı aşama daha düşük yoğunluklu operasyonlara, hedefe yönelik, daha hassas baskınlara, daha az hava saldırısına geçmek olacaktır"

 

Gazete AntalyaGazete Antalya