POLİTİKA
Giriş Tarihi : 13-03-2024 02:35

Bilgin: “Çiftçimizin yanında olacağız”

Yerel seçimlere sayılı günler kala Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin ve 19 ilçenin belediyebaşkan adaylarıyla birlikte Antalya'nın dört bir tarafında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bilgin: “Çiftçimizin yanında olacağız”

Toplumun her kesimine ulaşmayı ve sorunlarını dinleyip çözüm yolları geliştirmeyi kendilerine vazife edinen Saadet Partisi belediye başkan adayları, geleceği Saadetle imar etmek için gayret gösteriyoruz dediler.
Bu kapsamda Antalya’da çiftçileri ziyaret eden ve yaşadıkları sorunları dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, çiftçinin de derdine derman olacak partinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.
Portakal bahçelerinde üreticilerle bir araya gelen Bilgin, “Bugün en ucuz bir çay ocağında bile 1 bardak çayın fiyatı 10-15 TL civarında iken 1 kilogram portakalın bahçedeki fiyatı 4-5 TL civarında. Çiftçi bunu nasıl üretsin. Buradaki hemşerilerimizle görüştük; ‘böyle giderse bu portakal bahçelerini, bu ağaçları sökeriz’ diyorlar. Bu ağaçlar kolay mı yetişiyor? Buradan iktidara ve belediyelere sesleniyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermelerini arzu ediyoruz, istirham ediyoruz. 1 Nisan sabahında belediye başkanlığı emanetini aldığımız zaman yerelden kalkınma ile çiftçimizin yanında olacağız. Yüzünü güldüreceğiz. Bu ağaçların kesilmesine müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Gazete AntalyaGazete Antalya