DÜNYA
Giriş Tarihi : 12-02-2024 02:14

İşgalci İsrail'in gözünü kan bürüdü!

Dünyanın gözü önünde Filistin topraklarında soykırım yapan İsrail gözünü şimdi de Rehah'a dikti. Filistinli Gazeteci Mohammed Abu Taqiya ise Siyonist İsrail'in neden 1,4 milyon insanın yaşadığı Refah kentini hedef aldığını yazdı.

İşgalci İsrail'in gözünü kan bürüdü!

Gazze'de kana doymayan İşgalci İsrail şimdide Gazze'nin güneyinde yer alan Refah kentinde bulunan 1,4 milyon insanı hedefine koydu. Filistinli Gazeteci Mohammed Abu Taqiya ise İsrail'in neden Refah'ı yeni hedef olarak belirlediğini anlattı.

İSRAİL REFAH'A SALDIRI BAŞLATTI

İsrail tarafından gelen açıklamada, Netanyahu’nun, ordu ve güvenlik teşkilatına, Gazze Şeridi'nin güneyine saldırı düzenlenmesi ve buraya sığınmış yaklaşık 1,4 milyon Filistinlinin yerinden edilmesi için gerekli planın hazırlanması talimatını verdiği kaydedilmişti.

Bu talimatın ardından İsrail Rehaf'a yönelik hava saldırılarını artırırken El Cezire televizyon kanalı bölge sakinlerine dayandırdığı haberinde, İsrail uçaklarının perşembe günü kenti bombaladığını, iki eve düzenlenen saldırılarda en az 14 kişinin öldüğünü aktardı.

SİYONİSTLER NEDEN REFAH'I YENİ HEDEF YAPTI

Gazze'de insalık kıyımı Refah'a yapılan saldırılarla çok daha vahim bir duruma doğru sürüklenirken Filistinli Gazeteci Mohammed Abu Taqiya Siyonist İsrail'in neden 1,4 milyon insanın yaşadığı Refah kentini hedef aldığını yazd

Abu Taqiya sosyal medya sayfasından İsrail'in neden bu saldırıya başladığını şöyle açıkladı:

Bu öğleden sonra #Gazze'deki #Refah kentidir..

Yaklaşık 300 bin kişi yaşıyordu (55 km²).

Bugün yüzbinlerce yerinden edilmiş insan (1,4 milyondan fazla) için bir barınma merkezidir; İşgal onları (yüzbinlerce insan) Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerindeki (kuzey, doğu, orta, güney ve batı) evlerinden kovdu.

Katil #İsrail ve ABD peşlerine düştü, aileleri hedef alan yüzlerce katliam ve binlerce ton patlayıcıyla onları hedef aldı .. Ve şimdi en büyük imhayla tehdit ediyor.! Neden mi?

Katliamlarla elde edilemeyeni, daha büyük katliamlar ve kanla başarmaya çalışışıdır.

*Refah son şehirdir; 127 gündür devam eden kanlı soykırımla karşı karşıya kalan halkın Filistin dışında yerinden edilmesine yol açma çabasıdır.

Devam eden dolaylı görüşmeler ve müzakereler sırasında bu bir tehdit ve şantaj kartıdır.

Gazete AntalyaGazete Antalya