POLİTİKA
Giriş Tarihi : 01-04-2024 02:31

Karamollaoğlu: "ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yerel seçimlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlerin ardından x hesabı üzerinden sonuçları değerlendirdi. Saadet partili adaylara teşekkür eden Karamollaoğlu, "Özellikle tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen bütün seçim bölgelerinde canla başla çalışan başta adaylarımız olmak üzere, mahalle temsilcilerimizden genel merkez birimlerimize varıncaya dek ana kademe teşkilatımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza ve üyelerimize gayretleri için çok teşekkür ediyorum. Özverili bir çalışma ortaya koydular. Allah onlardan razı olsun." ifadelerini kullandı.

'ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN'

İşte Saadet Lideri Karamollaoğlu'nun o açıklaması:

"Kıymetli vatandaşlarımız; seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Özellikle tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen bütün seçim bölgelerinde canla başla çalışan başta adaylarımız olmak üzere, mahalle temsilcilerimizden genel merkez birimlerimize varıncaya dek ana kademe teşkilatımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza ve üyelerimize gayretleri için çok teşekkür ediyorum.

Özverili bir çalışma ortaya koydular. Allah onlardan razı olsun. Önümüzdeki günlerde seçimin geniş kapsamlı bir değerlendirmesini yapacağız elbette. Bu aşamada seçim neticelerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, saygılar sunuyorum."

 

Kıymetli vatandaşlarımız; seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Özellikle tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen bütün seçim bölgelerinde canla başla çalışan başta adaylarımız olmak üzere, mahalle temsilcilerimizden genel…

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) March 31, 2024

Gazete AntalyaGazete Antalya