SPOR
Giriş Tarihi : 08-01-2024 23:30

Kepez’de voleybol ateşi yeniden yakıldı

İkinci Lig hedefiyle bayan voleybol takımı kuran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Çatal, sporcularından lig alışkanlığını devam ettirmelerini istedi

Kepez’de voleybol ateşi yeniden yakıldı

Bayanlarda basketbol, su topu, ragbi ve hentbol branşlarında 2’inci Lig düzeyi takımları olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, voleybolda da bu seviyede olmak amacıyla yeni bir takım kurdu. Turgut Özal Spor Salonu’nda ilk antrenmanına çıkan takım, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Bölgesel Lig’de oynayacak. Grubunu başarıyla tamamlaması halinde play-off’lara kalmayı hedefleyen Kepez’in file sultanları, geçen sezon olduğu gibi yeniden 2’inci Lig’e ‘merhaba’ diyebilecek. 

SADECE OYUNCU ÇIKARTIYORUZ

Teknik kadro ile birlikte voleybolcu toplantısına katılan kulüp başkanı Hakan Çatal, kulübünün voleyboldaki 2’inci Lig’de yer alma alışkanlığının devam ettirilmesini istedi. Sporcuların disiplinli, özverili şekilde çalışarak kazanma arzusuyla harekete geçeceğine inandığını belirten Çatal, “Biz yukarı çıkınca alttan gelen çocuklara alan boşaltmış olalım. Altyapımızda 500’e yakın bayan voleybolcu oynuyor. Daha da güçlenelim. Antalyaspor başta olmak üzere voleybolda birçok kulübe sporcu verdik. Sadece oyuncu çıkartmaya çalışan kulüp biz varız” diye konuştu.

BAKLAVA İKRAMI

Voleybolu sadece bayanlarda yaptıklarını hatırlatan Çatal, kulübünün bayan sporlarına daha fazla önem verdiğini vurguladı. Kadınların toplumları şekillendirdiğinin altını çizen Çatal, “Şimdi olmasa da gelecekte Türkiye toplumumuzu sizler şekillendireceksiniz. Sizin olduğunuz her yerde nezaket de var” dedi. Konuşmaların ardından sporculara baklava ikram edildi. Günün anlamını gösteren fotoğraf çektiren takım, ardından tam kadro antrenman yaptı.

Kepez’de voleybol ateşi yeniden yakıldı

Kepez’de voleybol ateşi yeniden yakıldı

Gazete AntalyaGazete Antalya