POLİTİKA
Giriş Tarihi : 01-04-2024 03:18

Pişirici’den seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme

Saadet Partisi Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Muhammet Pişirici, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Pişirici’den seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme

Pişirici, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Biz yıllardır yılmadan, usanmadan, iyiyi, güzeli, doğruyu, faydalıyı ve adil olanı hakim kılma mücadelesi veriyoruz. Biz yoksulluk ve yoksunluğun olmadığı insanların refah, huzur ve barış içerisinde olduğu Yaşanabilir Bir Türkiye mücadelesi veriyoruz. Biz eğitimde, kültürde, sanatta, bilim ve teknolojide lider olan Dünya'daki tüm insanların gıpta ile baktığı Yeniden Büyük Türkiye'yi kurma mücadelesi veriyoruz. Biz sömürünün olmadığı, zulümlerin son bulunduğu başta Filistin ve Doğu Türkistan'ın özgür olduğu tüm insanların barış içerisinde adil ve özgürce yaşadığı Yeniden Bir Dünya'yı kurma mücadelesini veriyoruz.

Bu topraklarda iyinin, güzelin, doğrunun, faydalının ve adil olanın mücadelesini veren kıymetli teşkilat mensuplarımız, Saadet Partililer! Bu zaman içinde pek çok seçime girdik. Bazılarında başarılı olduk, bazılarında başarısız ama yürekten gelen bir inançla söylüyorum ki biz hiç kaybetmedik. Dün olduğu gibi bugünde başımız dik, görevimizi yapmış olmanın verdiği huzurla toplantılarımızı yapacak önümüzdeki zorlu sürecin hazırlıklarını hep beraber gerçekleştireceğiz. Eksiklerimizi giderecek, hatalarımızı düzelteceğiz.

31 Mart seçimleri sürecinde Antalya Muratpaşa’da canla başla çalışan; kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız, üyelerimiz ve gönüllü çalışan tüm kardeşlerimin her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya hedefimizden asla ama asla vazgeçmeyeceğiz. Seçimlerimizin ülkemize ve Antalya Muratpaşa’mıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Seçim kampanyamız boyunca gittiğimiz her yerde bizi güler yüzle karşılayan ilgiyle takip eden tüm Antalya Muratpaşalılara teşekkür ediyorum. “

Gazete AntalyaGazete Antalya